Caprese salat

Det er jo ikke fordi det er rocket science, for at sige det mildt, men en klassisk caprese salat kan kun laves af de bedste ingredienser, og så er den virkelig god. I den her version er det med små kugler af mozzarella, men en god bøffelmozarella er også værd at bruge.

(Sæson: sommer)

Ingredienser:

250 gr af de mest solmodne san marzano eller cocktail tomater du kan opdrive

200 gr Galbani mozzarella kugler

1 bdt basilikum

lidt god balsamico eddike

lidt god ekstra jomfruolivenolie

 

Fremgangsmåde:

Sæt skiftevis tomat, mozzarella og et basilikumblad på en lang tandstik eller trægrillspyd, og sæt til side. Bland en dressing med 1/3 eddike og 2/3 olie, og hæld over salaten lige inden servering.

Dette er bare for syns skyld, men det kan ligeså godt laves med alm mozzarella kugler der er større. Så skal de bare skæres ud og blandes som en almindelig salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *