Krydderurtesalt

Et lille nemt fif til at peppe krydringen op med, er at lave krydderurtesalt. Drys det på et stykke fisk, kylling eller pommes fritter, ja hvad som helst, og det kan holde sig i lang tid, så det kan godt betale sig at lave meget af det. Denne opskrift er med salvie, men det kan lige så godt være noget andet. Fx  timian, basilikum, rosmarin, estragon, chili, hvidløg, persille, citronskal eller løvstikke.

 

Ingredienser:

  • 2 store bundter salvie
  • 250 gr havsalt

pommes

Fremgangsmåde:

Kom salt og krydderurter ned i en foodprocessor, og kør til det samler sig. Salten er godt våd nu, så læg den til at tørre ved varmeapparatet eller i solen på et viskestykke. Det tager mellem 12-24 timer at tørre saltet.

Når det er tørt køres det igen på en foodprocessor til det er findelt, og vupti så har du krydderurtesalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *